Betonschutting

De beton schutting is absoluut in opkomst in Nederland. We zien steeds meer plekken waar direct na de oplevering van de woning een betonschutting geplaatst wordt. Maar ook bij bestaande woningen mogen we de onderhoudsarme betonschutting plaatsen. Woningeigenaren hebben er niet langer meer zin in om elke 7 a 10 jaar de schutting te vervangen. Door te investeren in een betonschutting ben je er de komende jaren definitief vanaf. Bij ons kan je terecht voor een groot assortiment met betonschuttingen. Je kan direct een nieuwe schutting uitzoeken en deze voor tientallen jaren in je eigen achtertuin plaatsen.

Vervang direct je oude schutting voor betonschutting

Is jouw oude houten schutting echt aan vervanging toe? Waarom zou je dan niet direct overstappen op een betonschutting? Via ons kan je een betonschutting op maat laten maken. Dit kan in verschillende designs en patronen. Er zijn zelfs verschillende kleurstellingen mogelijk om je betonschutting af te maken. Wij kunnen de betonschutting prefab laten produceren op maat van jouw tuin. Daarna komen we natuurlijk bij je langs om de nieuwe schutting direct in de tuin te plaatsen. Wij zijn de specialist voor het plaatsen van een nieuwe betonschutting in de achtertuin.

Wil je meer een natuurlijke schutting? Kies dan voor een Douglas Schutting

Ga je toch liever voor een natuurlijke uitstraling? Dan kan je ook nog kiezen voor een Douglas Schutting. Douglas hout is de laatste jaren enorm in opkomst en dit is niet zo heel gek. Douglas hout is namelijk heel duurzaam en betaalbaar vergeleken met andere houtsoorten. Een extra bijkomstigheid is dat Douglas hout een hoge kwaliteit heeft waardoor deze veel langer meegaat dan andere goedkopere houtsoorten. Een extra pluspunt is de unieke uitstraling. Het hout heeft een oranje kleur en vergrijst door de natuur heel mooi. Uiteraard kan de oranje kleur met behulp van beits behouden blijven.

Combineer een Douglas schutting met beton

Een Douglas schutting kan ook gecombineerd worden met beton. De onderzijde van de schutting wordt dan uitgevoerd met beton. De betonnen rand zorgt ervoor dat de schutting ook beter beschermd wordt tegen water en invloeden van het weer. In de praktijk gaat je nieuwe houten schutting hierdoor nog langer mee. Ontdek gerust wat de mogelijkheden zijn als je op zoek bent naar een nieuwe douglas schutting. Op onze website hebben we meerdere voorbeelden online staan om uit te kiezen. Je kan zo zelf je nieuwe schutting samenstellen en je nieuwe tuinafscheiding ontwerpen.