Erkende Reiki opleiding

Reiki wordt steeds vaker toegepast om lichamelijke en mentale spanningen in het leven weg te halen. Het kan een uitstekende aanvulling zijn op bijvoorbeeld een lichamelijke massage. Met reiki haal je blokkades in het lichaam doormiddel van energiestromen weg. Met een erkende Reiki opleiding leer je deze handelingen in de praktijk toe te passen. Je leert hoe energieën door je lichaam stromen en hoe je deze kan beheersen. Je leert vervolgens hoe je energieblokkades die lichamelijke en geestelijke klachten geven weg kan halen. Uiteindelijk brengt dit je lichaam en geest weer terug in balans. Je kan zo weer meer geluk in je leven ervaren.

Leer de helende krachten van je eigen handen

Met een erkende Reiki opleiding leer je direct hoe je eigen handen kan inzetten om het lichaam en de geest te helen. Je leert dit niet alleen ter plaatsen toe te passen, maar ook op afstand. Een ervaren Reiki master kan zelfs op afstand behandelingen geven aan patiënten. Tijdens een erkende Reiki opleiding komt dit ook uitgebreid aan bod. In principe kan iedereen Reiki leren. Het is alleen belangrijk om deze speciale technieken goed aan te leren tijdens meerdere cursusdagen. Bij ons kan je een officieel erkende Reiki opleiding volgen en mag je jezelf hierna officieel Reiki master noemen.

Professionele massage opleiding volgen

Ben je van plan om jezelf om te gaan scholen? Dan kan je bij ons een professionele massage opleiding gaan volgen. Wij zijn een erkende opleider voor massage opleidingen. Onze opleiding wordt erkend bij alle grote wellnesscentera’s, maar ook door de vakbranches. Je kan jezelf bijvoorbeeld gaan inschrijven bij een vakbranche nadat je bij ons de opleiding hebt afgerond. Met dit papiertje op zak mag je straks professionele massages gaan geven en wordt dit echt officieel erkend.

Start je eigen massagesalon

Met een massage opleiding wordt je voorbereid om zelf je eigen massagesalon te starten. Hierbij gooien we je absoluut niet in het diepe. We laten je zelfs meelopen met verschillende praktijken om ervaring in de praktijk op te doen. Bij ons volg je zowel de theorie als de praktijk om je voor te bereiden op dit bijzondere vak. Samen zorgen we ervoor dat je aan de slag kan als erkend masseur. Onze opleidingen staan aangeschreven als de beste van Nederland. Dankzij het volgen van onze opleiding kan je straks daadwerkelijk aan de slag als officieel masseur. Wij bereiden je hierop voor met een degelijke basisopleiding.